OM SKP

Tag et kig i vores teamsektion

Her

OM SKOLEPRAKTIKKEN

Inhouse Graphic er en skolepraktik for mediegrafikerelever. Vores skolepraktik består af elever, der enten har mistet deres elevplads uforskyldt eller bestået grundforløbet uden en uddannelsesaftale. Inhouse Graphic er en skolepraktikvirksomhed, der fungerer som en grafisk virksomhed på Aarhus Tech – Skolen for medie og service. Denne side giver dig som virksomhed et indblik i mediegrafikernes praktikuddannelse. Du kan finde informationer omkring hver enkelt elev og læse om, hvilke uddannelsesaftaler en SKP-elev kan tilbyde din virksomhed.

SØGER DU EN ELEV?

Med få klik kan du hurtigt finde ud af, hvem du kunne forestille dig som fremtidig elev hos din virksomhed. En SKP-elev i Inhouse Graphic arbejder bl.a. med kundeprojekter og interne opgaver. Opgaverne er meget varierende, og den enkelte SKP-elev lærer at styre projektet fra start til slut.

MØD SKOLEPRAKTIKANTERNE

Vælger du en elev fra Inhouse Graphic, får du en elev, som har fingeren på pulsen og virksomheds erfaringer, fordi mange af eleverne har været i udlån i ordinære virksomheder. Mød skolepraktikanterne: HER